You are currently viewing Septembar 2019.
003-septembar2019-project-images

Septembar 2019.

Tornik ski staza

Detaljan opis projekta

Tornik ski staza:

Septembra 2019. godine izvršena je instalacija i implementacija opreme za kontrolu pristupa ski stazama na Zlatiboru. U dogovoru sa našim inženjerima odabran je sistem AX500 Smart Gate NG naših partnera Axess . Ovaj sistem omogućava fleksibilnost i prilagodljivost potrebama klijenta. Na ovaj način je klijentu omogućeno lako i efikasno praćenje pristupa Tornik ski stazi. Neke od funkcionalnosti ovog sistema su:

  • rubustno aluminijumsko postolje,
  • individualna brzina otvaranja i zatvaranja,
  • moguća je individualna konfiguracija zahvaljujući modularnom dizajnu,
  • dodavanje nastavaka je olakšano do krajnjih granica
  • “handsfree” provera karata.
  • zaštita protiv klizanja

Modularni sistem AX500 Smart Gate NG je ovom prilikom instaliran  na otvorenom jer ovaj sistem poseduje kapacitet da radi u svim vremenskim uslovima. Postoji i verzija koja je predviđena za zatvorene prostore, prvenstveno za sajmove konvencije. Ova verzija nudi identične standarde kao sistem namenjen spoljašnjoj upotrebi sa nešto drugačijom zaštitom protiv klizanja u odnosu na verziju za spoljne uslove.

Tornik ski staza sada ima olakšano upravljanje pristupom, kako za skijaše tako i za zaposlene. Više o sistemima za kontrolu pristupa koje nudimo možete saznati ovde.

AXESS spada u vodeće međunarodne proizvođače sistema za upravljanje kartama i pristupom. Poslovna polja i projekti gde ova tehnologija pruža svoj maksimum jesu: skijaška odmarališta i destinacije, sajamski i kongresni centri, stadioni i arene, tematski i drugi parkovi i turistički transport. U ovim poljima možemo ponuditi kompletna rešenja, od registracije korisnika i programa vernosti sa integracijom na društvenim mrežama, kao i brojne korisničke interfejse sa sistemima trećih lica. Za svaki pojedinačan projekat izrađuje se individualno rešenje bazirano na dokazanim, standardnim tehnologijama.

Ubedljivi smo jer koristimo najnoviji hardver, ali i najmodernije softverske module. Sa našim standardnim sistemom kao bazom, nudimo individualno adaptirana rešenja za svaku od oblasti primene.

Mi indvidualizujemo rešenja: Individualna rešenja koja čine karte i kontrola pristupa, softverski proizvodi kojima se integrišu sopstvene poslovne oblasti i CRM sistemi za upravljanje podacima o korisnicima.