O nama

Ko smo mi?

Preduzeće Estuar d.o.o. je specijalizovano za distribuciju i ugradnju opreme za sigurnosne sisteme, izgradnju i održavanje informacionih sistema, kablovskih instalacija, energetskih instalacija i opreme i prodaju i razvoj rešenja za kontrolu pristupa i evidenciju radnog vremena. Firma se uspešno bavi rešenjima bezbednosti interneta i drugih aplikativnih sistema.

Dugogodišnje iskustvo u ovim oblastima nam omogućava da našim klijentima pružimo maksimalnu podršku i konsultacije u odabiru opreme kao i veliki izbor rešenja za uvođenje nekog od sistema ili kompletnog uređenja prostora.

Naša vizija poslovanja je zadovoljstvo naših klijenata, stalno informisanje i uvođenje modernih tehnologija za unapređenje poslovanja, praćenje trendova i noviteta i konstantna prisutnost na tržištu.

Našim korisnicima nudimo širok asortiman opreme različitih svetskih proizvođača iz oblasti bezbednosti i informacionih tehnologija kao i kompletna rešenja i integracije sa drugim sistemima.

Svim instalaterima i sistem integratorima nudimo čvrstu saradnju i podršku u odabiru opreme velikih svetskih proizvođača, dobre komercijalne uslove i veliku raspoloživost proizvoda.

Kao distributeri AXESS rešenja za evidenciju i analizu kontrole pristupa i prodaje karata, stvorili smo veliko poverenje naših klijenata koji nam upućuju svoje zahteve i stvaraju izazove za konstantan razvoj i unapređenje ovog sistema.

Estuar tim je uvek spreman da odgovori na sve Vaše zahteve brzo i efikasno i zato budite slobodni da nam se obratite kako bi smo Vaše projekte realizovali na profesionalan način.

Naši Partneri