O nama

Ko smo mi?

Estuar je sistem integratorska kompanija koja svojim korisnicima obezbeđuje kompletna rešenja u oblasti ICT industrije po principu “ključ u ruke“, pomažući im da digitalizuju svoje poslovanje. U cilju pružanja kompletnog rešenja svojim korisnicima Estuar pokriva sledeće oblasti:

  • Distribuciju i instalaciju HW i SW rešenja vodećih ICT proizvođača u oblasti digitalizacije poslovanja, ticketing-a, pristupne kontrole i fiskalizacionih rešenja omogućavajući kompanijama da postanu online kompanije.
  • Prilagođavanje i implementacija SW rešenja vodećih rešenja u ICT industriji za digitalne kanale prodaje.
  • Izradu i implementacija specijalizovanih SW rešenja za online poslovanje.
  • Projektovanje i implementaciju bezbedonosnih rešenja počev od kontrole pristupa, video nadzora do naprednih mrežnih rešenja koja štite usluge, podatke, imovinu i poslovanje naših klijenata.
  • Projektovanje i implementaciju energetskih rešenja koja omogućavaju smanjenje operativnih troškova klijenata.

Dugogodišnje iskustvo u pomenutim oblastima nam omogućava da našim klijentima pružimo maksimalnu podršku i konsultacije pri odabiru kako opreme tako i odgovarajućeg SW rešenja koje će poslovanje klijenta učiniti naprednim i efikasnim donoseći mu tržišnu prednost.

 

Naša vizija poslovanja je bazirana na zadovoljstvu naših klijenata ali i naših zaposlenih, uz konstantno usavršavanje kompanije i uvođenje modernih tehnologija za unapređenje poslovanja, prateći poslovno-tehnološke trendove uz konstantan fokus na potrebe tržišta.

 

U svom radu smo otvoreni za saradnju i partnerstva kako sa drugim sistem integratorskim kompanijama tako i proizvođačima opreme i rešenja. Naša deviza je: „Sami možemo puno a zajedno još više“.

 

Estuar tim je uvek spreman da odgovori na sve Vaše zahteve brzo i efikasno i zato budite slobodni da nam se obratite kako bi smo zajedno sa Vama projekte realizovali na profesionalan način uz obostrano zadovoljstvo.

Naši Partneri